dilluns, 16 de març del 2015

Per unes falles lliures de sexisme i homofòbia


Des d’Arran Camp de Túria hem volgut aprofitar les falles per tal de reivindicar unes festes respectuses on tots i totes hi tinguem cabuda, sense sexisme ni discriminacions per qüestions d'identitat sexual.

Les falles no són cap excepció a la quotidianitat que ens imposa el sistema heteropatriarcal, i les actituds sexistes i homòfobes són ben presents: des de les xarangues i la música que aquests dies omple els nostres carrers, les carpes i els casals fallers; fins a tots aquells espais on lliguem i ens relacionem. Recordeu que ni l’alcohol ni les drogues són cap excusa i que NO és NO! No sigues bavós o bavosa, això no és lligar!  


Com a joves, hem de prendre consciencia d’aquestes situacions i construir uns espais d’oci sense violència de gènere ni sexisme, perquè volem ser com som allà on estiguem i viure les nostres sexualitats lliurement com, amb qui i quan volguem sense pressions i sense que se'ns jutge.

És per tot això que Arran Camp de Túria, des d’Obrim Espais Llíria i també amb la col·laboració del SEPC, hem volgut realitzar una xicoteta campanya agitativa amb cartells digitals i pancartes als espais d’oci.

Les joves construïm unes festes lliures de sexisme i homofòbia!