QUI SOM?

Arran Camp de Túria som un col·lectiu de base conformat per joves d’arreu de la comarca, radicalment democràtics a l’hora de funcionar i organitzar-nos. El debat, la participació i la presa de decisions de forma col·lectiva, són les nostres majors eines per donar resposta i aportar solucions a les problemàtiques que ens afecten de forma més directa, ja siga com a valencians i valencianes, com a joves, com a dones, com a immigrants, com a estudiants o com a treballadores.

Arran Camp de Túria naixem al juliol de 2012 a partir de la confluència entre la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), Maulets el Jovent Independentista Revolucionari i una desena d'assemblees externes. Arran Camp de Túria som els continuadors de l'Assemblea de Joves del Camp de Túria – CAJEI que nasqué el 2009 per construir una alternativa política a la nostra comarca.

Volem esdevenir un espai de trobada del jovent crític del barri i una eina útil per: 
 
L'ALLIBERAMENT DELS PAÏSOS CATALANS... com a nació diferenciada amb una llengua, identitat i cultura pròpies. Volem decidir el nostre futur, i mentre seguim patint les agressions dels Estats espanyol i francès seguirem fomentant la mobilització del jovent contra la simbologia imposada, contra les seues institucions i contra les forces d’ocupació.

EL SOCIALISME… com a model de societat sense desigualtats polítiques, econòmiques, socials, per raó de gènere, d’orientació sexual o procedència. Així doncs, proposem una alternativa popular i participativa, contrària al neoliberalisme i a la globalització.

LA DESTRUCCIÓ DEL PATRIARCAT… que perpetua la submissió del gènere femení envers els interessos masculins, que ens imposa un model de família heterosexual i monògana i un determinat model de relacions sexuals. Cal combatre la violència sexista i homòfoba des de tos els àmbits, denunciant el sexisme en el discurs polític de la dreta i la socialdemocràcia, la publicitat sexista de moltes empreses o la tradició patriarcal adulta que patim a casa, al carrer, a l’escola i a la feina.

VIVIM EN PRECARI però lluitem a diari! Exigim llocs de treball dignes al barri, denunciant les ETT’s, la precarietat laboral, les condicions del jovent no qualificat, els contractes escombraria, els acomiadaments massius…

PER UN FUTUR SOSTENIBLE defensem les pràctiques sostenibles i responsables amb el medi ambient que dia rere dia pateix els interessos de les grans multinacionals.